Algemene informatie

Frion is een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Bij de Ontmoeting in Zwartsluis ondersteunt Frion zowel mensen met niet aangeboren hersenletsel als mensen met een verstandelijke beperking.


Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest Overijssel. De ongeveer 950 medewerkers van Frion ondersteunen zo’n 1000 cliënten.

In samenspraak met de cliënt wordt de ondersteuningsbehoefte en het toekomstperspectief bepaald. Om vervolgens passende ondersteuning te zoeken voor bijvoorbeeld wonen,
werken en dagbesteding, ambulante ondersteuning thuis, logeren en/of vrije tijd.

Op de site www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Het hoofdkantoor van Frion is gevestigd aan de Govert Flinckstraat 31, 8021 ET Zwolle.

Wilt u rechtstreeks contact met Frion over (mogelijke) ondersteuning en dienstverlening? Neem dan contact op met de medewerkers van Zorg en Advies. U kunt hen iedere werkdag bereiken via, 038 467 10 00 of via e-mail, aanmeldingenintake@frionzorg.nl.

Contactinformatie

 06-12 58 05 11 038-46 71 000Fortresselaan 28064EE Zwartsluis wmofrion.nl www.frionzorg.nlLaatste controle: juli 2019

Plan route

Postadres
Postbus 400298004DA Zwolle

Hulpaanbod

Buitenschoolse opvang voor kinderen met een verstandelijke beperking

Een veilige plek Een schooldag is vaak korter dan een werkdag. Veel ouders hebben daarom behoefte aan buitenschoolse opvang. Als uw kind zich anders ontwikkelt dan andere kinderen, bijvoorbeeld door gedragsproblematiek, autisme, een verstandelijke en/of een meervoudige beperking, dan is een...

Logeren voor mensen met een verstandelijke beperking

Wilt u meer weten over de omschrijving van de verschillende logeerhuizen, neemt u dan contact op met: Frion Zorg en Advies info@frionzorg.nl 038 467 10 00

Wonen voor mensen met een verstandelijke beperking

Als u bij Frion woont wordt er een ondersteuningsplan opgesteld. U wordt hierbij betrokken. In het plan staan doelen zodat u weet welke ondersteuning u krijgt. Frion zoekt samen met u naar mogelijkheden en benut kansen. U hebt de regie.

Zorg en ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking

Soms kun je iets in het dagelijks leven best lastig vinden. Bijvoorbeeld het huishouden goed blijven doen. Contact opnemen met organisaties. Je geldzaken regelen. Of praten over iets wat je niet leuk vindt. Je begeleider kan je daarbij helpen.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen: