Algemene informatie

Het Zorgmakelaarskantoor helpt zorgbehoevenden bij het vinden van de weg in de zorg. Met hulp bij allerlei vragen omtrent het verkrijgen van zorg en begeleiding, maar ook door de gewenste zorg daadwerkelijk aan te bieden. Hiervoor beschikken wij over een groot bestand aan freelance zorgverleners op allerlei gebieden. Voor ouderen, gehandicapten, maar bijvoorbeeld ook kinderen met een cognitieve beperking. Het Zorgmakelaarskantoor neemt zorg uit handen.

Contactinformatie

 0572-38 24 79Overmeenweg 258111PD Heeten www.hetzorgmakelaarskantoor.nlLaatste controle: juli 2019

Plan route

Openingstijden

Hulpaanbod

Bemiddeling bij zorgvragen

Een standaard aanpak bestaat bij ons niet. Iedereen is uniek en daarom zorgen wij ook voor een unieke oplossing voor elke situatie. Wat wel standaard is, is oog en oor hebben voor de persoon achter de aanvraag. Daarom bestaat onze werkwijze uit een vraaggerichte, professionele en zeer...

Hulp bij het huishouden

Huishoudelijke verzorging is hulp bij het doen van dagelijkse werkzaamheden in huis zoals schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, bedden verschonen, wasverzorging en ramen wassen.

Individuele begeleiding

Samen met u en eventueel met andere professionals die bij uw situatie betrokken zijn wordt de inhoud van de begeleiding bepaalt en een zorgplan opgesteld.

Ondersteuning en begeleiding bij zorgvragen

Samen met u en eventueel met andere professionals die bij uw situatie betrokken zijn wordt de inhoud van de begeleiding bepaalt en een zorgplan opgesteld.

Verzorging thuis

o.a. hulp bij wassen / kleden, medicatie geven/toedienen, hulp bij kousen aan-/uittrekken

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen: