Algemene informatie

Bij de Parabool ondersteunen we kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Met kleinschalige woon, werk- en dagbestedingslocaties in de regio Zuidwest Overijssel richt De Parabool zich op ontplooiing, sociale contacten en integratie in de samenleving. Ook bieden wij ondersteuning in eigen omgeving. Thuis, op school of op het werk. 

Boerderij Roelvink is een verbouwde boerderij die landelijk ligt, aan de rand van Schalkhaar. In de boerderij bevinden zich zeven appartementen waarvan vijf op de eerste etage. De sfeer in de boerderij is authentiek: zo doen bedstedes nog dienst als voorraadkast en douche en is de oude buffetkast in gebruik.

Iedere cliënt heeft een eigen appartement waarvan één met een privé-douche. De keuken, huiskamer en tuin zijn voor gemeenschappelijk gebruik. In deze woonvorm ligt de nadruk op zelfstandigheid.

Contactinformatie

 0570-60 90 05Oerdijk 1087433PB Schalkhaar www.deparabool.nl www.deparabool.nlLaatste controle: mei 2019

Plan route

Contactpersoon

Hulpaanbod

24-uurszorg Roelvink, Schalkhaar

Boerderij Roelvink is een tot woning verbouwde boerderij die landelijk ligt, aan de rand van Schalkhaar. In de boerderij bevinden zich zeven appartementen waarvan vijf op de eerste etage. De sfeer in de boerderij is authentiek: zo doen bedstedes nog dienst als voorraadkast en douche en is de oude...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen: