Algemene informatie

Bij de Parabool ondersteunen we kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Met kleinschalige woon, werk- en dagbestedingslocaties in de regio Zuidwest Overijssel richt De Parabool zich op ontplooiing, sociale contacten en integratie in de samenleving. Ook bieden wij ondersteuning in eigen omgeving. Thuis, op school of op het werk. 

Aan de Blekstraat in Raalte staat een woonhuis waar acht cliënten wonen. Het huis heeft een grote tuin en ligt tegenover een hertenkamp.

De bewoners hebben een eigen zit/slaapkamer en delen de badkamers, woonkamer en keuken. Er is overdag en \'s nachts begeleiding.

In deze woonvorm ligt het accent op de ontwikkeling van de cliënten, terwijl er tevens ruimte is om samen te zijn in een huiselijke sfeer. De Blekstraat maakt gebruik van een slaapdienst. 

Contactinformatie

 0572-36 52 37de Blekstraat 368102BD Raalte www.deparabool.nl www.deparabool.nlLaatste controle: mei 2019

Plan route

Contactpersoon

Hulpaanbod

24-uurszorg Blekstraat Raalte

an de Blekstraat in Raalte staat een woonhuis waar zes cliƫnten wonen. Het huis is gebouwd in de zestiger jaren en geheel gerenoveerd. Het huis wordt omgeven door een tuin en ligt tegenover een hertenkamp. Verdeeld over twee verdiepingen zijn er zes woon/slaapkamers gevestigd. Alle cliƫnten...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Gehandicaptenzorgorganisatie Woonvorm voor mensen met een beperking