Algemene informatie

Trevin biedt logeeropvang (Logeerhuis Salland), begeleiding en coaching aan kinderen en jongeren waarbij het even niet vanzelf gaat. Het kan hierbij gaan om kinderen en jongeren met een lichamelijke, verstandelijke en/of zintuiglijke beperkingen. Kinderen en jongeren met een psychiatrische of psychische problematiek behoren ook tot de doelgroep. Voor ouders van deze kinderen en jongeren biedt Trevin praktische, pedagogische ouderbegeleiding.

Contactinformatie

 0570-24 40 47 (Lilian Nijland)Hamelweg 8b8131RV Wijhe www.trevin.nlLaatste controle: augustus 2019

Plan route

Contactpersoon

Hulpaanbod

Coördinatie op ondersteuningsplan

Op verzoek van de gemeente of een particulier neemt Trevin de coördinerende taak op zich, wanneer er sprake is van een ondersteuningsbehoefte door middel van een op maat gemaakt plan.

Individuele begeleiding

Na het voeren van een kennismakingsgesprek en intake, wordt er in overleg een ondersteuningsplan opgesteld. Deze dient als leidraad bij de individuele begeleiding. Indien nodig wordt er mee bewogen met (nieuwe) hulpvragen.

Ouderbegeleiding

Na het voeren van een kennismakingsgesprek en intake wordt er in overleg een ondersteuningsplan opgesteld. Er wordt binnen de ouderbegeleiding gestructureerd en doelgericht gewerkt, waarbij wordt mee bewogen met de klant.

Persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging in combinatie met individuele begeleiding. Het betreft persoonlijke verzorging bij het laten uitvoeren van algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL).

Regie op gestructureerd huishouden

Na het voeren van een kennismakingsgesprek en intake, wordt er in overleg een ondersteuningsplan opgesteld. Deze dient als leidraad bij de ondersteuning bij regie op gestructureerd huishouden. Indien nodig wordt er mee bewogen met (nieuwe) hulpvragen.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Coaching & Counseling Pedagogische hulpverlening