Algemene informatie

Wij bieden kinderen en jongeren tussen tot ongeveer 27 jaar ondersteuning die om diverse redenen zijn vastgelopen. Deze ondersteuning bieden wij aan door samen letterlijk op reis te gaan binnen ambulante ondersteuning en dagbesteding.

Voor jongeren
Wij geloven in de kracht van de omweg. Wij gaan samen met jou ‘op reis’, om te ontdekken wat jij nodig hebt om verder te gaan. Op het gebied van ambulante ondersteuning, binnen onze werkplaats of het wonen.

Voor gezinnen
Waar jongeren of hun omgeving tegen ‘problemen’ aanlopen stapelen dingen zich op. De rollen vervagen of de rek is eruit. Wellicht heeft u al eens gehoord van 1 gezin 1 plan. Wij ondersteunen het hele gezin bij de verschillende hulpvragen die er binnen het gezin zijn. Wij nemen uw rol als ouder niet over, maar zorgen dat u weer ouder kunt zijn.

Voor gemeenten
De gemeente heeft de verantwoordelijkheid gekregen voor jeugdhulpverlening en de WMO. Wij hebben met verschillende gemeenten een contract om deze ondersteuning te mogen bieden. Samen werken we aan een betere toekomst voor jongeren en gezinnen die dat nodig hebben.

Voor professionals
HalteZ werkt met en voor professionals. Je kunt je bij ons netwerk aansluiten, maar we leren ook graag van jou en andersom. Samen staan we sterker.

Contactinformatie

 0571-76 90 10Zwolseweg 190a7412AT Deventer www.haltez.nlLaatste controle: september 2019

Plan route

Postadres
Rijksstraatweg 327384AE Wilp Gld

Openingstijden

Hulpaanbod

Ambulante begeleiding

Wij vinden het erg belangrijk dat de zorg die wij bieden op maat is. Wij hebben altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jongere en/of ouders. Daarnaar bekijkt HalteZ of wij de hulpvraag kunnen beantwoorden. Jongere en/of ouders bieden wij uiteraard ook de gelegenheid om te...

Dagbesteding

Voor jongeren die (tijdelijk) school niet kunnen bezoeken of vroegtijdig schoolverlaters. Daarnaast voor iedereen die een hulpvraag heeft op het gebied van structuur, daginvulling en opdoen en ontdekken van vaardigheden.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Jeugd en jongerenwerk