Algemene informatie

Care Zorg&Welzijn is een multiculturele zorgaanbieder die zich heeft gespecialiseerd in het verlenen van multiculturele thuiszorg om de zelfredzaamheid van zorgvragers te bevorderen. Care Zorg&Welzijn stelt de cliënt centraal, ondersteunt en begeleidt mensen vanuit warmte, respect, begrip en laagdrempeligheid.
Er is een warme bedrijfscultuur en iedereen bij Care Zorg&Welzijn werkt met respect ongeacht afkomst, cultuur, sexe en vanuit zijn of haar hart voor zorg en welzijn.        Kleinschaligheid en vanuit zorg voor de Nederlandse maatschappij wil Care Zorg&Welzijn voorzien in een maatschappelijke behoefte om klantgericht de beste dienstverlening te bieden in de regio.
Care Zorg&Welzijn verleent 4d-zorg; vierdimensionale zorg, waarin ook de factor tijd is opgenomen. Daarnaast staat 4d voor de domeinen wonen, welzijn, participatie en lichamelijk welbevinden. Als in de welzijnsbehoefte goed wordt voorzien, zal de lichamelijke zorgvraag afnemen.

Contactinformatie

 06-34 82 25 33Wittenstein 1307414EZ Deventer www.carezorgenwelzijn.nlLaatste controle: juni 2019

Plan route

Openingstijden

Contactpersoon

Hulpaanbod

Dagbesteding licht en middel (multicultureel)

Multiculturele dagbesteding.  Het is een feit dat bij ouderen door het ontbreken van de zinvolle dagactiviteiten en sociale contacten met de buiten-wereld, achteruitgang optreedt in de ontwikkeling, dagritme, lichamelijk en geestelijke gebied o.a. up-to-date houden van de taalbeheersing...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Thuiszorginstelling Tolk of vertaler Welzijnswerk