Algemene informatie

De Noorderbrug is specialist voor mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel, doofheid met complexe problematiek, de ziekte van Huntington of een chronische neurologische aandoening. Eigen kracht, eigen regie en maatwerk staan al meer dan veertig jaar hoog in het vaandel. Medewerkers van De Noorderbrug zijn mensenkenners. Zij verstaan en begrijpen cliënten en hun netwerk vanuit een respectvolle dialoog, vakmanschap en expertise.

De Noorderbrug biedt behandeling, verzorging, verpleging, begeleiding en ondersteuning: in een wooncentrum van De Noorderbrug, thuis en in het eigen netwerk, bij werken, vrije tijd en activiteiten overdag. De Noorderbrug is actief in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel, Gelderland, Flevoland en Utrecht.

Contactinformatie

 050-59 73 820 (Klant & Advies)Stedumermaar 69735AC Groningen www.noorderbrug.nlLaatste controle: september 2019

Plan route

Postadres
Postbus 1719700AD Groningen

Hulpaanbod

Woonondersteuning voor Doven en Slechthorenden

U wilt graag thuis blijven wonen, in uw eigen vertrouwde omgeving en dichtbij uw familie en vrienden. Soms kan een steuntje in de rug nodig zijn, om extra zekerheid te bieden. De Noorderbrug kan u op weg helpen door u thuis een tijd te begeleiden. Medewerkers van De Noorderbrug ondersteunen u bij...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen: